CMA a colaborat cu CMC in Campania “Happy Kid” 2020

“So thankful for what we can do together. The Moldovan Community of Arizona will change the lives of 38 children from vulnerable families in Moldova. Winter clothes scarves, gloves, coats, winter boots , backpacks , candies and many more gifts, plus a lot of love inked in a Christmas letter, are the gifts donated to those in need. I call these donors angels of happy kids. This Thanksgiving is special because we made a difference together. Please leave them a comment, because they took their time and money to put a smile on 38 angel faces for Christmas. Every child deserves to be happy. Thank you Mariana Berbecaru for making us a part of the Happy Kid project.”
Mariana Lozovanu – Presedinte CMA

CWX Transportation LLC.

CMA also thanks Eugeniu Gheorghita and his Company CWX Transportation LLC.
for delivering all the donated gifts to Chicago, IL from Arizona!

 

“Happy Kid” 2020 vine ca o continuare firească a campaniei inițiate de Comunitatea Moldovenilor din Chicago (CMC) în anul 2015, legând în ultimii 4 ani o frumoasă colaborare cu I Ship to Europe coordonată de Andrei Nimerencu (datorită căruia coletele ajung în siguranță acasă).

Comunitatea Moldovenilor din Arizona (CMA), în frunte cu  Mariana Lozovanu și-a exprimat dorința de a ni se alătura în această campanie, iar noi nu putem decât să le mulțumim și să le urăm bun venit în hora faptelor bune!
În acest an am ajuns în inima comunei Baimaclia (satele Baimaclia, Acui și Suhat) datorită Ambasadoarei Viorica Balaban, dar și suportul doamnelor Eugenia Balaban și Svetlana Glibiciuc.
Alătură-te și tu inițiativei noastre, alegând numele unui copil din tabelul atașat și achiziționându-i lucrurile necesare (nu avem un buget stabilit, fiecare dăruiește în funcție de cât vă lasă sufletul):
– geacă de iarnă
– cizme
– pulover & pantalon sau costum de trening(sport)
– lenjerie intima
– maiouri
– șosete
– fular
– căciulă
– mănuși
– ghiozdan(dacă au vârsta școlară)
– orice doriți dvs, doar să nu fie de dimensiuni prea mari.
Data limită este 𝟐𝟖 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
Vă rugăm ca lucrurile dăruite să fie noi.
Pentru o evidență și o mai bună gestionare a campaniei, ne puteți lăsați în comentarii sau în privat un mesaj cu numele copilului selectat din tabel.
Darurile pot fi livrate în zonele:
Chicago – Andrei: 513-781-7844
Plainfield – Aliona: 773-807-7231
– Ne-ar ajuta mult ca toate lucrurile sa fie puse într-o pungă care să conțină o etichetă cu numele dvs și numărul copilului selectat.
– Dacă doriți să ne sprijiniți în vreun fel(cheltuieli de logistică și livrare), reprezentați o companie sau orice altă entitate, așteptăm mesajele dvs în privat.
– Dacă sunteți din alte orașe, puteți să vă implicați comandând totul online și livrând pachetul la una dintre adresele puse la dispoziție(detalii în privat).
An de an îmbrăcăm și încălțăm copii care nu au avut norocul să se nască în familii care să le asigure cele necesare pentru un trai decent și o copilărie lipsită de griji, iar tu ești parte din acest proiect pornit din suflet!
Vă mulțumim pentru încrederea și suportul dvs!
Mai multe informatii puteti gasi la linkurile de mai jos:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *