Un vis devine realitate pentru tinarul campion datorita CMA

Velerian este fratele mai mic al Mariei care era bolnava de hidrocefalie. Fetița a decedat in 2020. In 2016 familia a mai pierdut un copil. In afara de Valerian familia mai are inca 2 copii. Când era Mărioara în viață Valerian mult timp îngrijea de surioara lui mai mare Maria. Din acest motiv copilul nu putea să meargă la un sport sau secție sportivă. Chiar la 2 săptămâni după decesul Mariei ne-am dus la secția Sportivă de ciclism șosea și am făcut cunoștință cu antrenorul. Este un club sportiv de stat și nu achităm frecventarea antrenamentelor, doar că e necesar de procurat echipament. Chiar acum pe 10.04.2022 a luat 1 loc la ciclism șosea la Tiraspol. Pe 16.04.2022 a luat 1 loc la Chișinău la ciclism MTB. Cea mai mare problemă este că Valerian nu are bicicleta lui. Se antrenează cu biciclete de la clubul sportiv care sunt foarte vechi și care se strică mereu. Tatl lui Valerian a apelat la ajutorul Comunitatii Moldovenilor din Arizona pentru a il ajuta pe Valerian sa procure bicicleta cu care isi va putea continua cariera de sportiv.

Mesajul lui tatal lui Valerian

“Mă închin până la pământ în fața dvs și vă mulțumesc din suflet pentru faptul că ați ajutato pe Mărioara noastră❤❤❤. Dar nu vreau să fiu indiferent de soarta lui Valerian și ca părinte vreau să-l ajut să devină un OM Bun. Sincer îmi pare rău că nu ne putem descurca de unii singuri în țărișoara noastră mică și frumoasă, și că suntem nevoiți să vă deranjam pe cei din diasporă. Știu că cu efortul comun se pot realiza multe lucruri frumoase.”

Ii dorim lui Valerian mult spor in munca lui de sportiv si sa isi bucure familia, tara si diaspora cu rezultate frumoase in acest sport!

Mesaj de gratitudine de la tatal lui Valerian

” Sunt foarte profund  și plăcut mirat.
Nu mam așteptat la așa o reacție din partea concetățenilor noștri.
Sunt bravo.
Transmitețile toată recunoștința și admirația noastră.❤️”

Multumim din suflet echipei CMA carea facutacestvisrealitae!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *