CMA a transferat banii pentru familia Tatianei

Comunitatea Moldovenilor din AZ (CMA) a lansat campania de colectare a fondurilor prin intermediul platformei gofundme, numita “Sa o ajutam pe Tatiana și familia ei.” Tatiana a pierdut lupta cu cancerul si a plecat la Domnul. Continuam sa stringem fonduri pentru familia ramasa fara mama, pentru un sot indurerat care trebuie sa creasca singur copilasii. Atit putem face acum sa ii ajutam financiar cu cit putem si sa ne rugam pentru aceasta familie rapusa de o pierdere sfisietoare, s-a stins o mama, dupa 2 luni de coma, toti am sperat, toti ne-am rugat, dar Dumnezeu a hotarit sa o ia in imparatia lui vesnica unde nu e nici boala, nici suferinta.

Comunitatea Moldovenilor din Arizona (CMA) a deschis acest cont ca sa afle cit mai multa lume si sa o putem ajuta pe Tatiana si familia ei. Am aflat povestea Tatianei de la Anastasia care a postat pe un grup. Aceasta e relatarea ei:

“Salut lume frumoasa .

Vreau sa vin cu o rugaminte catre voi sa ajutam aceasta familie impreuna poate stringem o suma mai mare . Pentru noi posibil 10-20$ sau si mai mult nu este o suma atat de mare dar pe ei o sai ajute mult

Mama are cancer in stadie mare ,medicii zic ca nu are sanse …

Vreau sa ajutam copiii acestea nevinoveti …

personal eu nu ma ocup de acest caz , sunt una ca voi care mor de jale .

Cine doreste puteti să-mi scrieti in privat sau personal fetei care se ocupa Edita Josan .

Am mai donat prin ea si e sigur ca banii ajung la destinatie .

Putem stringe impreuna pentru a face o tranzactie sau nustiu ce alta metoda ar fi mai ok…

sory poate nu atat de bine am scris sau exprimat … “

Am luat legatura cu Edita Josan care a confirmat veridicitatea trista a acestei familii. Eu cred in minuni si in puterea lui Dumnezeu, impreuna sa ne rugam cu totii pentru Tatiana si sa ii ajutam familia cu ce putem. Edita va duce banii personal acestei familii si o sa o rog sa faca poze cind ajunge acolo si sa ne informeze cu orice informatie care sa ne dea sperante tuturor. Multumim tuturor, orice suma conteaza sa ajungem la suma pe care ne-am propus sa o donam acestei familii. Cu Doamne ajuta sa plecam genunchii pentru Tatiana.

Suma totala colectata pe GoFundMe a fost 4060$. După taxele de transfer, pe 26 Iulie, 2023 au fost transferați 3900$ in Moldova pentru a ajunge la familia îndurerată din Floresti. Din acești bani a fost procurat un telefon mobil pentru fetița cea mai mare, o bicicleta pentru fetița mijlocie și restul banilor au fost înmânați tatălui personal care va acoperi unele cheltuieli necesare pentru a întreține gospodăria. Edita Josan, Ambasadoarea acestui act de caritate continua sa fie alături de aceasta familie și ne va anunța despre progresul familiei care traieste cu tristete in suflet dar si cu speranța ca mama și soția Tatiana a devenit îngerul lor păzitor.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *